Kalkmaling

Butikken er lukket

Kalk by Trampedach lukker ved årsskiftet 2024

Kalkmaling uden kemikalier

Kalk by Trampedach er en maling helt uden kemikalier, den er luftrensende, let bakteriedræbende, ekstremt diffusionsåben og  efterlader en åndbar overflade, og er derfor med til at forbedre indeklimaet i din bolig. Brug den inde eller ude.

kalk by trampedach kalkmaling er perfekt til stort set alle overflader (dog ikke glatte flader).

kalk by trampedach kalkmaling er en fantastisk naturmaling, den er lavet af ren kalk og smukke naturlige mineralske pigmenter. Økologisk maling uden giftige tilsætningsstoffer.

Du kan male på kalk, cement, gips, puds, eller finpuds, sandspartlede overflader, grundpapir, mursten, porebetonblokke, beton eller emulsionsmaling, men ikke på vandafvisende flader, så skal du male med med en akrylgrunder inden.

Det er vigtigt at din væg er renset og ensartet (hvis du har spartlede områder skal din væg grundes inden du kalkmaler).

Du kan bruge malingen både indenfor, udenfor og på møbler. kalk by trampedach er yderst velegnet til rå, pudsede overfalder, det giver et smukt, blødt og levende udtryk, bedst af alt, det er en naturmaling uden giftige dampe.

Ved sugende vægge bør du grunde inden (eller spraye vand på), ved reparationer på væggen bør du bruge Microdispers (fås også i hvid), for at få et ensartet malegrundlag, kan bruges på en tør pudset væg eller en ny gipsvægt.

Kalkmaling er et naturprodukt, farven kan variere alt efter hvad du maler på, og efter hvilken maleteknik du bruger. Du får størst effekt jo mørkere farven er.

Mal altid hele væggen færdig uden pauser for ikke at få for stor farveforskel. Start i et hjørne og arbejd dig nedad, mal vådt i vådt dvs ingen tørre kanter, mal evt. en test for at sikre dig, at det et den farve du ønsker på din væg. Hvis du ønsker en større effekt på din væg, så kan du mixe dine strøg ved at have en tyndere maling i en anden beholder. Har du en ru væg, vil det lette dit malerarbejde hvis du sprøjter vand (med en forstøver) på væggen inden du maler.

Du skal trække malingen i tynde lag, det er vigtigt at du ikke maler tykt, det gir et forkert udtryk, og kan være medvirkende til at det smitter af.

Du bør ikke pletmale ovenpå en tør væg - det kan ses! 

Læs endelig spørgsmål og svar - inden du maler - 

BEMÆRK, at kalkmaling er basisk og må ikke komme i øjnene, beskyt dine hænder med latexhandsker for at undgå udtørring.  

Al fortynding og rengøring af pensler udføres med rent vand.
Anbefales at bruge både handsker og beskyttelsesbriller!
Rengør din vask med eddike.

google-site-verification: google562e7aae4c064309.html<meta name="google-site-verification" content="NWZJsXT6amYrUN70cK9jCYDtsh56AQEgJX4amYxTgL0" />