Kalkmaling uden kemikalier


kalk by trampedach er en maling helt uden kemikalier, den er luftrensende, let bakteriedræbende, ekstremt diffusionsåben og  efterlader en åndbar overflade, og er derfor med til at forbedre indeklimaet i din bolig. Brug den inde eller ude.

kalk by trampedach kalkmaling er perfekt til stort set alle overflader.

kalk by trampedach kalkmaling er en fantastisk naturmaling, den er lavet af ren kalk og smukke naturlige mineralske pigmenter. Økologisk maling uden giftige tilsætningsstoffer.

Du kan male på kalk, cement, gips, puds, eller finpuds, sandspartlede overflader, grundpapir, mursten, porebetonblokke, beton eller emulsionsmaling, men ikke på vandafvisende flader, så skal du male med med en akryl grunder inden. Du kan bruge malingen både indenfor, udenfor og på møbler. kalk by trampedach er yderst velegnet til rå, pudsede overfalder, det giver et smukt, blødt og levende udtryk, bedst af alt, det er en naturmaling uden giftige dampe.

Kalkmaling er et naturprodukt, farven kan variere alt efter hvad du maler på, og efter hvilken maleteknik du bruger. Du får størst effekt jo mørkere farven er.

Mal altid hele væggen færdig uden pauser for ikke at få for stor farveforskel. Start i et hjørne og arbejd dig nedad, mal vådt i vådt dvs ingen tørre kanter, mal evt. en test for at sikre dig, at det et den farve du ønsker på din væg. Hvis du ønsker en større effekt på din væg, så kan du mixe dine strøg ved at have en tyndere maling i en anden beholder. Har du en ru væg, vil det lette dit malerarbejde hvis du sprøjter vand (med en forstøver) på væggen inden du maler.

Du bør ikke pletmale ovenpå en tør væg - det kan ses! 

Læs endelig spørgsmål og svar - inden du maler - 

BEMÆRK, at kalkmaling er basisk og må ikke komme i øjnene, beskyt dine hænder med latexhandsker for at undgå udtørring.  

Al fortynding og rengøring af pensler udføres med rent vand.
Anbefales at bruge både handsker og beskyttelsesbriller!
Rengør din vask med eddike.

google-site-verification: google562e7aae4c064309.html<meta name="google-site-verification" content="NWZJsXT6amYrUN70cK9jCYDtsh56AQEgJX4amYxTgL0" />